OXO RINSE AID 500ml

Çmimi i rregullt €1,68

përfëshirë TVSH 18%
Ndihma për pastrimin e enëlarëses  Përdorimi: derdhni ndihmesën për pastrim në kontejnerin e duhur dhe ndizeni sipas udhëzimeve të prodhuesit të enëlarëses. Enëlarësja automatikisht mbledh sasi adekuate të lëngut.  Përbërësit: 5-15% pastrues jo - jonik. Perfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.  Ruajtja: Ruani në vend të thatë në temperaturë prej 5,0- 25,0 oC. Mbroni nga ngrirja dhe ekspozimi i drejtëpërdrejtë në diell. Prodhuesi/ Furnizuesi: MARBA Sp. z o.o. Sp.k.
10a, Racula – Głogowska Str.
66-004 Zielona Góra, Poland
Distributor për Kosovë: Gekos Shpk – Prishtine
Adresa: Eduard Lir pn
Web: www.gekosgroup.com
Kontaktet, informatat: Tel. +383 (0) 38 602 309