OXO POWDER CAPSULE 20 TABS

Çmimi i rregullt €3,55

përfëshirë TVSH 18%
Kapsula pluhur  Përdorimi: para vendosjes së enëve dhe gotave në enëlarëse, largoni mbetjet e ushqimit nga to. Mbani mend të vendosni gjërat sipas udhëzimeve të dhëna nga prodhuesi që mos të ndikojnë me rotacionin e krahut të poshtëm dhe të lartë të sprejit. Kontrolloni nëse filteri është i pastër çdo here kur dëshironi të ndezni enëlarësen. Vendosni kapsulat në pjesën për deterxhent dhe mbyllni derën e enëlarëses mirë. Kapsulat janë dizajnuar ekskluzivisht për përdorim në enëlarëse. Përbërësit: <5% pastrues pa jonizim, polycarboxylates. Enzime (subtilisin, amylase), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Perfum (D-Limonene).  Ruajtja: Ruani në vend të that në temperaturë prej 5,0- 25,0 oC. Mbroni nga ngrirja apo ekspozimi i drejtëpërdrejtë në diell. Prodhuesi/ Furnizuesi: MARBA Sp. z o.o. Sp.k.
10a, Racula – Głogowska Str.
66-004 Zielona Góra, Poland
Distributor për Kosovë: Gekos Shpk – Prishtine
Adresa: Eduard Lir pn
Web: www.gekosgroup.com
Kontaktet, informatat: Tel. +383 (0) 38 602 309