OXO 120 TABS

Çmimi i rregullt €10,60

përfëshirë TVSH 18%
Dishwasher tablets (PP) EN   Përdorimi: para vendosjes së enëve dhe gotave në enëlarëse, largoni pjesën e ushqimit që ka mbetur në enë. Mbani mend të vendosni pjesët sipas udhëzimeve nga prodhuesi i enëlarëses kështu që të mos mund të ndikojnë me rotacion të krahut të poshtëm dhe të lartë që lëshon sprej. Kontrolloni nëse filteri është i pastër çdo herë kur dëshironi që të ndezni enëlarësen. Largoni foljen mbrojtëse nga tableta, pastaj vendoseni në mbajtësen e deterxhentit dhe mbyllni derën e enëlarëses mirë. Në rast të përdorimit të ciklit më të shkurtër të larjes apo kur tableta nuk është shkrirë plotësisht, rekomandohet që të vendosni atë në fundin e enëlarëses. Tabletat janë të dizajnuara ekskluzivisht për përdorim në enëlarëse. Përbërësit: 5-15% oksigjen – agjent zbardhues, <5% pastrues jo - jonik, polycarboxylates. Enzime (subtilisin, amylase), Parfem (d-Limonene). Ruajtja: Ruani në vend të that në temperaturë prej 5,0- 25,0 oC. Mbroni nga ngrirja apo ekspozimi i drejtëpërdrejtë në diell. Prodhuesi/ Furnizuesi: MARBA Sp. z o.o. Sp.k.
10a, Racula – Głogowska Str.
66-004 Zielona Góra, Poland
Distributor për Kosovë: Gekos Shpk – Prishtine
Adresa: Eduard Lir pn
Web: www.gekosgroup.com
Kontaktet, informatat: Tel. +383 (0) 38 602 309