DISHWASHER CLEANER

Çmimi i rregullt €1,93

përfëshirë TVSH 18%
PASTRUES PËR ENËLARËSE  Përdorimi: Zbrazni enëlarësen. Largoni etiketën në kapak dhe hidheni atë. MOS E LARGONI KAPAKUN. Vendosni shishen me kokë teposhtë në shportë të mbeturinave apo në një pozitë më të sigurtë. Vendosni një program normal 65°C. Vërejtje: për rezultatet më të mira përdorni njëherë në muaj. Mos e përdorni pastruesin me deterxhentët tjerë. Aplikoni në enëlarëse të zbrazët. Produkt vetëm për enëlarëse.  Përbërësit: Përbërësit: 5-15% jo-ionik sipërfaqësor. Perfum (d-Limonene), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Ruajtja: Ruani në vend të thatë në temperaturë prej 5,0- 25,0 oC. Mbroni nga ngrirja dhe ekspozimi i drejtëpërdrejtë në diell. Prodhuesi/ Furnizuesi: MARBA Sp. z o.o. Sp.k.
10a, Racula – Głogowska Str.
66-004 Zielona Góra, Poland
Distributor për Kosovë: Gekos Shpk – Prishtine
Adresa: Eduard Lir pn
Web: www.gekosgroup.com
Kontaktet, informatat: Tel. +383 (0) 38 602 309